Een meidenavond is altijd leuk om te houden. Gezellig filmpjes kijken met je beste vriendinnen en lekker roddelen. Maar het kost natuurlijk wel veel tijd om zoiets te organiseren.

Zorg als eerst dat je een datum prikt wanneer iedereen kan en spreek af bij wie je de meidenavond gaat houden en bedenk wie er allemaal mee mogen doen met jullie meidenavond. Huur leuke films die je gaat kijken, het leukste is natuurlijk om een meidenfilm te huren. Je kan ook nog als extra een horrorfilm huren, lekker gillen met z'n allen. Natuurlijk is het ook altijd leuk om te roddelen over die leuke jongen bij jullie op school. Ook is het dan leuk om meidenbladen neer te leggen en daar leuke roddels in op te zoeken of gewoon leuke testjes te doen. Meiden hebben ook altijd wel iets te vertellen over jongens daar kun je natuurlijk ook lekker over praten.

Ook echte meidendingen die je kunt doen zijn bijvoorbeeld maskers kopen bij de drogist, daar dan leuke foto's van maken als herinnering. Elkaar leuk opmaken is ook altijd leuk en dan een modeshow geven in leuke kleren, je kunt dan bijvoorbeeld elkaars kleren combineren.

Verder kun je nog leuke spelletjes gaan doen of elkaar gewoon vragen gaan stellen over iets wat je nog niet weet van die gene. Of elkaars haren in een leuk model doen.. Je kan zoveel doen op een meidenavond maar het gaat erom als het maar leuk is en dat wordt het toch altijd wel.

En als kers op de taart: lekker slapen (als je daar nog aan toe komt tenminste...).